邊個話只有律師、 精算師、會計師先有前途?我地CAA嘅校友都成為咗一個出色而且有名嘅廚師啊🌟!早前CAA嘅校友Mr. Arsyan Dwianto就獲得Masterchef Indonesia第三名! 🥉
 
Mr. Dwianto係CAA學習嘅時候就掌握咗廚藝嘅精髓同埋點樣開設及管理餐廳。現年25歲嘅佢,係畢業無耐,亦都係疫情發生期間,開設咗屬於自己嘅餐廳 @burgergarage.jkt 亦都參加咗MasterChef Indonesia去突破自己嘅極限並提高大家對佢品牌嘅認識。
 
Mr. Dwinanto就話「係@caa_switzerland 學習真係俾到我對烹飪技術嘅基本理解,同時亦幫助我培養咗出色嘅領導能力和創造力,能夠獨立思考並依靠我所學嘅知識。」

如果你都想好似Mr. Dwianto咁係世界各地廚藝界大放異彩,就記得參加我地今個月講座,

了解下CAA點樣培育出色嘅廚師&企業家啦:

swiss seminar
Swiss Education Group 將於 6 月 18 日(星期六)舉行「DSE放榜前哨戰 扭轉局勢進入瑞士知名大學」,為你帶來最詳盡的瑞士知名大學入學攻略,包括申請程序、入學要求、選校策略、申請後的程序等。
 
講座當日即場開設申請帳戶,可獲豁免最高CHF75 (約HK$600) 申請費 !
 
講座名額有限,立即登記,應屆 DSE 學生優先留坐!